DOLAR32,4779% 0.16
EURO34,9274% 0.07
STERLIN40,9128% 0.39
FRANG35,6946% 0.3
ALTIN2.402,55% 0,24
BITCOIN59.252,002.119

Ünye’de Dövme ve Piercing Sektöründe Öncü Firma: Laminarya Tattoo ve Piercing

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ünye’de Dövme ve Piercing Sektöründe Öncü Firma: Laminarya Tattoo ve Piercing

Ünye‘de faaliyet gösteren Laminarya Tattoo ve Piercing, kısa sürede sektörde sevilen bir firma haline geldi. Firmanın sahibi Özcan Ergin, dövme ve piercing yaptırmak isteyenlere sağlık açısından dikkat etmeleri gereken hususları ve Laminarya’nın müşteri odaklı yaklaşımını anlattı.

Ergin, dövme ve piercing yaptırmak isteyenlerin öncelikle sağlık açısından dikkat etmeleri gereken en önemli hususun hijyen olduğunu söyledi. Dövme ve piercing işleminin hijyenik koşullarda yapılması, enfeksiyon riskini azaltacaktır. Bu nedenle, dövme ve piercing yaptıracağınız yeri iyi araştırmanız ve hijyen konusunda titiz davranan bir yer seçmeniz önemlidir.

Ergin, diğer bir önemli hususun da dövme veya piercing yaptırmadan önce, işlemi yapacak kişinin alanında uzman ve deneyimli olması olduğunu belirtti. Kaliteli bir dövme veya piercing yaptırmak için, ustanın kullandığı malzemelerin ve ürünlerin güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz.

Ergin, dövme veya piercing yaptırdıktan sonra da, bölgenin temizliğine dikkat etmenin önemli olduğunu vurguladı. Dövme veya piercing yapılan bölgeyi günde birkaç kez sabunlu su ile yıkamalı ve kurutmalısınız. Ayrıca, dövme veya piercing yapılan bölgeyi güneşe maruz bırakmamaya özen göstermelisiniz.

Ergin, Laminarya Tattoo ve Piercing olarak, müşteri odaklı bir yaklaşım benimsediklerini söyledi. Müşteri memnuniyeti onlar için çok önemli olduğu için, müşterilerine her zaman kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunmaya çalıştıklarını belirtti. Müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını önemsediklerini ve onlara en uygun hizmeti sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ergin, dövme veya piercing yaptırmak isteyen müşterilerin, öncelikle onlarla iletişime geçerek, istedikleri dövme veya piercing hakkında bilgi alabileceklerini söyledi. Laminarya Tattoo ve Piercing olarak, müşterilerine dövme veya piercing konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti sunduklarına dikkat çekti. Müşterilerinin hayalindeki dövme veya piercing’i gerçeğe dönüştürmek için birlikte çalıştıklarını belirtti.

Laminarya Tattoo ve Piercing, Ünye’de dövme ve piercing yaptırmak isteyenler için kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunan bir firmadır. Firmanın sahibi Özcan Ergin, dövme ve piercing yaptırmak isteyenlere sağlık açısından dikkat etmeleri gereken hususları ve Laminarya’nın müşteri odaklı yaklaşımını anlattı.

Videoyu İzlemek için tıklayınız..