DOLAR32,4414% 0.14
EURO34,8327% 0.05
STERLIN40,8047% 0.3
FRANG35,6303% 0.18
ALTIN2.396,84% 0,00
BITCOIN59.142,761.581

Taşköprü’de Sanayi Esnafının Uğrak Yeri: Esnafı Lokantası

Yayınlanma Tarihi : Google News
Taşköprü’de Sanayi Esnafının Uğrak Yeri: Esnafı Lokantası

Kastamonu‘nun Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren Esnafı Lokantası, günlük olarak 4 çeşit yemek sunarak, Sanayi esnafına hizmet veriyor. İşletme sahibi Harun Bey, hijyen ve temizliğe büyük önem verdiğini belirterek, müşterilerine lezzetli ve sağlıklı yemekler sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Esnafı Lokantası, Taşköprü’de Sanayi Mahallesi‘nde hizmet veriyor. İşletme sahibi Harun Bey, 11 yıldır esnaf olduğunu ve Taşköprü’de bir lokanta ile kahvehane işlettiğini belirtti. Lokantanın, öncesinde başka bir isimle uzun yıllardır hizmet veren bir lokantayı devraldığını söyledi.

Harun Bey, lokantanın menüsünü oluştururken, sanayi esnafının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduğunu söyledi. “Esnaflar, genelde öğle saatlerinde yemek yemek için dışarı çıkıyorlar. Bu nedenle, hızlı ve lezzetli yemekler sunmamız gerekiyor” dedi.

Lokantanın günlük menüsünde çorbalar, tavuk, kuru fasulye gibi çeşitler bulunuyor. Harun Bey, yemeklerin hazırlanmasında kullanılan malzemelerin kalitesine de dikkat ettiklerini söyledi. “Yemeklerimizin lezzetli olması için, kaliteli malzemeler kullanıyoruz” dedi.

Harun Bey, Esnafı Lokantası’nın, hijyen ve temizliğe büyük önem verdiğini söyledi. “Müşterilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu nedenle, lokantamızda hijyen ve temizlik kurallarına uyuyoruz” dedi.

Esnafı Lokantası, Taşköprü’de Sanayi esnafının uğrak yeri haline geldi. Harun Bey, müşterilerinin memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli şey. Bu nedenle, her zaman kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Video İzlemek İçin Tıklayın