DOLAR32,5127% 0.33
EURO34,8382% 0.62
STERLIN40,7680% 0.58
FRANG35,4202% 0.51
ALTIN2.424,08% 1,84
BITCOIN58.204,46-3.565

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI ECZANE EĞİTİM PLATFORMU: FARMAKAMPÜS… SEVAL BAYRAK ANLATIYOR…

Yayınlanma Tarihi : Google News
TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI ECZANE EĞİTİM PLATFORMU: FARMAKAMPÜS… SEVAL BAYRAK ANLATIYOR…

Türkiye’nin sağlık sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veren online eğitim platformu FarmaKampüs, eczacıların eğitim yolculuğunda önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Platformun kurucusu Seval Bayrak, son olarak bir televizyon programında platformunun hikayesini ve sunduğu olanakları anlattı.

2007 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan ve sektörde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Bayrak, eczacıların ihtiyaç duyduğu eğitimleri sunmak için FarmaKampüs’ü hayata geçirdiğini belirtti. Programda, eczacıların yetişme süreci ve sektördeki kariyer olanaklarına değinen Bayrak, özellikle platformun online eğitimlerle geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediğini vurguladı.

FarmaKampüs’ün sunduğu eğitimler arasında, eczacılara özel içeriklerin yanı sıra yeni mezun eczacıların pratik tecrübeler kazanmalarına yönelik programlar da bulunuyor. Bayrak, özellikle platformunun sunduğu tekniker içeriğiyle, eczane kariyerine adım atmak isteyenlere kapsamlı bir eğitim imkanı sağladığını belirtti.

Platformun başarısını, çalışma azmi ve sürekli gelişme isteğiyle ilişkilendiren Bayrak, FarmaKampüs’ün eczane eğitimi alanında öncü bir konuma ulaşmayı hedeflediğini ifade etti. Kendi öğrendiklerini ve deneyimlerini paylaşmanın önemine vurgu yapan Bayrak, başarıya giden yolun, sürekli paylaşım ve çaba gerektirdiğini dile getirdi.

FarmaKampüs’ün, eczacıların eğitimine katkı sağlayan yenilikçi yaklaşımı ve Seval Bayrak’ın vizyonu, Türkiye’nin sağlık sektöründe eğitim alanında önemli bir boşluğu doldurarak gelecek nesil eczacıları yetiştirmeye katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-147-sayi-cikti/