DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.339,19-1.066

KURUMSAL İLETİŞİM UZMANLIĞI VE FAALİYETLERİ….EZGİ SAYIN ANLATIYOR…

Yayınlanma Tarihi : Google News
KURUMSAL İLETİŞİM UZMANLIĞI VE FAALİYETLERİ….EZGİ SAYIN ANLATIYOR…

Ezgi Sayın, bir kurumsal iletişim uzmanı ve akademisyen olarak kariyerine Gazi Üniversitesi’nde İşletme bölümünde lisans eğitimi alarak başladı. İletişimle ilgili farklı alanlarda da eğitim almak isteyen Sayın, aynı anda radyo ve televizyon programcılığı bölümünde okudu ve Gazi Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi’nde kurumsal iletişim yöneticiliği üzerine eğitim aldı ve bu alanda kurumlarla ve bireylerle çalışmalarını sürdürmektedir.

Kurumsal iletişim, şirketlerin iç ve dış iletişimini yöneterek kurumun itibarını korumayı ve geliştirmeyi amaçlar. Bu kapsamda sponsorluklar, organizasyonlar, basın ilişkileri ve sosyal medya yönetimi gibi çeşitli faaliyetler yer alır. Ezgi Sayın, bu alanda uzun yıllardır çalışmakta ve tecrübelerini aktarmaktadır.

Sayın, işinin en keyifli yanının, insanların hayatlarına dokunabilme ve mutluluklarını paylaşabilme fırsatı bulması olduğunu belirtiyor. Başarıyı, doğru mesleği bulabilmek ve bu alanda ilerleyebilmek olarak tanımlıyor.

Kurumsal iletişimdeki uzmanlığıyla, hem şirketlerin iç iletişimini geliştirerek çalışanların etkili bir şekilde iletişim kurmasına yardımcı oluyor, hem de şirketlerin dış dünyayla iletişimini yöneterek kurumun itibarını koruyor ve güçlendiriyor.

Ezgi Sayın, birçok alanda bilgi sahibi olmanın ve sürekli olarak kendini geliştirmenin önemine vurgu yapıyor. Ayrıca işinde özenli ve detaycı olmanın gerekliliğini vurguluyor ve meslektaşlarına öğretme yeteneğinin önemli olduğunu belirtiyor.

 

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-145-sayi-cikti/