DOLAR32,3686% -0.37
EURO34,8082% -0.1
STERLIN40,7091% -0.14
FRANG35,5230% 0.1
ALTIN2.396,29% -1,09
BITCOIN59.021,673.09

DOĞAN DOĞRUÖZ : UZAKYOL GEMİ KAPTANI’NIN DRAMATİK DENİZCİLİK MACERASI VE SEKTÖRÜN GELECEĞİNE DAİR ÇARPICI SÖYLEŞİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
DOĞAN DOĞRUÖZ : UZAKYOL GEMİ KAPTANI’NIN DRAMATİK DENİZCİLİK MACERASI VE SEKTÖRÜN GELECEĞİNE DAİR ÇARPICI SÖYLEŞİ!

Uzakyol gemi kaptanı Doğan Doğruöz, denizcilik kariyeri boyunca birçok zorlu deneyim yaşadığını ve sektörün geleceği hakkında önemli görüşlerini paylaştı. Selin Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen röportajda Doğruöz, denizcilik sektöründeki maceralarını ve sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini anlattı.

Doğruöz, 1971 yılında Niğde’de doğduğunu ve İstanbul’da denizcilikle tanıştığını belirtti. Lise yıllarında denizcilik mesleğine adım atan Doğruöz, 1994 yılında Denizcilik Fakültesinden mezun olduktan sonra 30 yıldır gemilerde çalışmaktadır.

Röportajda Doğruöz, yaşadığı dramatik anılarından birini paylaştı. Bir gemide görev yaparken yaşanan patlama riskiyle ilgili anekdotunu detaylı bir şekilde aktardı. Ayrıca uluslararası gemilerde çalışmanın kendisini daha çok tatmin ettiğini ve Türkiye’nin denizcilik sektöründe daha ileri seviyelere gelmesi gerektiğini vurguladı.

Denizcilik sektöründe devlet desteğinin önemine dikkat çeken Doğruöz, eğitim kalitesinin artırılması ve uluslararası standartlara uyumun sağlanması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, denizcilik sektöründe çalışanların daha iyi koşullara sahip olması için yapısal düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

Doğan Doğruöz’ün deneyimleri ve sektörün geleceği hakkındaki çarpıcı söyleşisi, denizcilik alanında çalışanların ve sektörle ilgilenenlerin dikkatini çekti. Uzakyol gemi kaptanının yaşadığı deneyimler, denizcilik sektörünün önündeki zorlukları ve potansiyelini gözler önüne serdi.