DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.785,351.227

TRS GRUP KURUCU ORTAĞI BERKAN ÜRESİN’İN TURİZMDEKİ BAŞARI HİKAYESİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
TRS GRUP KURUCU ORTAĞI BERKAN ÜRESİN’İN TURİZMDEKİ BAŞARI HİKAYESİ!

Türkiye’nin turizm potansiyeli her geçen gün artarken, sektördeki başarı hikayeleri de dikkat çekmeye devam ediyor. Bu hikayelerden biri de TRS Grup’un kurucu ortağı Berkan Üresin’e ait. Galatasaray Lisesi mezunu olan Üresin, turizm sektörüne atılmasının ardından önemli başarılar elde etmiştir.

2001 yılında Fransa’ya giden Üresin, Sorbon Hukuk’ta eğitim almış ve ardından turizm sektörüyle tanışmıştır. Paris’te turist rehberliği yaparak kariyerine başlayan Üresin, 2002 yılında TRS Grup’u kurmuştur. TRS Grup, Türkiye’deki seyahat acentalarına B2B hizmetler sunarak sektörde kendine önemli bir yer edinmiştir.

Üresin’in başarısının ardında yatan temel özelliklerden biri tutkulu çalışması ve işini severek yapmasıdır. Turizm sektöründe çalışacak kişilerin stres yönetimi, konsantrasyon ve tutku gibi özelliklere sahip olmaları gerektiğini vurgulayan Üresin, sektördeki deneyimlerini paylaşarak genç girişimcilere de ilham olmaktadır.

TRS Grup’un hedefleri arasında Avrupa genelinde genişlemek ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek bulunmaktadır. Berkan Üresin, Türkiye’nin turizmdeki ekonomik ivmesini daha da ileri taşıyarak sektöre katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Sonuç olarak, Berkan Üresin’in turizmdeki başarı hikayesi, çalışma azmi ve tutkusuyla genç girişimcilere ilham vermektedir. Türkiye’nin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendiren isimlerden biri olan Üresin, sektördeki başarılarıyla adından sıkça söz ettirmektedir.