DOLAR32,2825% -0.18
EURO34,7891% -0.09
STERLIN40,6493% 0.12
FRANG35,6473% -0.26
ALTIN2.408,74% 0,64
BITCOIN65.186,002.413

SAVUNMA SANAYİ UZMANI ARMAĞAN BAŞMAN ÇAKIR , PEL ŞİRKETİNİN BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI

Yayınlanma Tarihi : Google News
SAVUNMA SANAYİ UZMANI ARMAĞAN BAŞMAN ÇAKIR , PEL ŞİRKETİNİN BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI

İzmir’deki savunma sanayi şirketi PAGETEL’in mali işler müdürü Armağan Başman Çakır, iş hayatındaki deneyimlerini ve PEL Şirketi’nin başarı hikayesini paylaştığı bir video röportajında önemli açıklamalarda bulundu.

Başman Çakır, PAGETEL’in 2001 yılında askeri shelter ve sistemler üretmek üzere kurulan bir şirket olduğunu vurgulayarak, şirketin savunma sanayindeki güçlü konumunu ve özellikle askeri shelterlerle hava, kara ve deniz savunma sistemlerindeki önemli rolünü anlattı.

Kariyerine bağımsız denetim alanında başladığını belirten Başman Çakır, denetim sürecinin zorluklarına rağmen kendisine birçok şey öğrettiğini ifade etti. Ayrıca, iş hayatında başarıya ulaşmak isteyenlere, rakamlarla iyi iletişim kurma, matematik ve istatistik bilgisi edinme, analiz yapabilme yetenekleri gibi becerilerin önemini vurguladı.

PEL Şirketi’nin mali işler müdürü olarak görev alan Başman Çakır, iş dünyasındaki cinsiyet eşitsizlikleri konusuna da değindi. Kadınların iş hayatında karşılaştığı zorluklara dikkat çeken Çakır, özellikle annelik sonrası maaş eşitsizlikleri ve ayrımcılığın devam ettiğine dikkat çekti. Aynı zamanda, dünya genelinde bazı ülkelerin şirket yönetimlerine kadın oranı kotası getirmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

Video röportajında iş hayatının yanı sıra kişisel deneyimleri ve motivasyon faktörleri hakkında da konuşan Armağan Başman Çakır’ın paylaşımları, iş dünyasında kariyer yapmak isteyenler için değerli öneriler içeriyor.