DOLAR32,4177% 0.13
EURO34,8463% 0.06
STERLIN40,7559% 0.32
FRANG35,6975% 0.4
ALTIN2.404,41% 0,32
BITCOIN59.551,993.785

PROFESYONEL YAŞAM KOÇLUĞU VE EĞİTİM ŞERİFE UYSAL İLE SÖYLEŞİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
PROFESYONEL YAŞAM KOÇLUĞU VE EĞİTİM ŞERİFE UYSAL İLE SÖYLEŞİ

20 Şubat 2024, İstanbul – İşkolik programının dikkat çeken bir bölümü olan “Profesyonel Yaşam Koçluğu ve Eğitim” başlıklı söyleşi, seyircileri bilgi dolu bir konuşmaya davet etti. Programın sunucusu Selin Ceylan, bugünkü konuğunun profesyonel yaşam koçu Şerife Uysal olduğunu duyurdu.

Uysal, profesyonel yaşam koçluğunun temelini motivasyon üzerine kurduğunu ve danışanlarına yönlendirme yapmadan farkındalık yarattığını vurguladı. Ayrıca, uzmanlık alanlarının ilişki koçluğu, öğrenci koçluğu, ve aile danışmanlığı gibi geniş bir yelpazeye yayıldığını belirtti.

Söyleşide, ailenin çocukların gelişimindeki kritik rolü üzerinde duruldu. Uysal, sevgiyle beslenmenin ve evde verilen doğru eğitimin önemine vurgu yaparak, özellikle anne-babanın rolünün altını çizdi. Ayrıca, internet ve sosyal medyanın gençlerin yaşamlarını nasıl etkilediği ve doğru eğitimin önemi de tartışıldı.

Programın sonunda Uysal, insanlara dokunmanın, onları güzelleştirmenin ve mutlu yaşamalarını sağlamanın, kendi yaşamınızı daha da anlamlı kıldığını vurgulayarak, hayatın manevi tatmininin önemine dikkat çekti.

Profesyonel yaşam koçluğu ve eğitim üzerine bu keyifli söyleşi, izleyicilere farkındalık kazandırdığı gibi, aynı zamanda aile içi ilişkilerin ve gençlerin eğitimine dair önemli ipuçları sundu.