DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.891,421.317

ÖZGÜR GÜNAY PİŞKİN: ANAHTAR, İÇ MİMARLIK VE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE İZ BIRAKIYOR!

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖZGÜR GÜNAY PİŞKİN: ANAHTAR, İÇ MİMARLIK VE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE İZ BIRAKIYOR!

İnşaat ve iç mimarlık eğitiminden sonra kendi işini kurarak başarılı bir iş modeli oluşturan Özgür Günay Pişkin, ANAHTAR isimli şirketiyle iç mimarlık ve gayrimenkul danışmanlık sektöründe dikkat çekiyor.

Bugün Selin Ceylan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda konuşan Pişkin, kurumsal firmalarda uzun yıllar çalıştıktan sonra emeğinin karşılığını alamamanın ardından kendi işini kurmaya karar verdiğini belirtti. ANAHTAR, iç mimarlık ve gayrimenkul danışmanlığını bir araya getirerek müşterilere anahtar teslim hizmet sunuyor.

ANAHTAR, Keller Williams’e bağlı Boğaziçi gayrimenkul danışmanlığı yapmakta ve aynı zamanda bir eğitim akademisi olarak sürekli gelişime önem vermektedir. Şirketin vizyonu, özellikle kadınlara istihdam sağlamak ve sektöre eğitimlerle katkıda bulunmak şeklinde şekilleniyor.

Pişkin, şirketin başarısının müşteri ile iletişimdeki samimiyet, güven esası ve detaylı hizmet anlayışıyla yakından ilgili olduğunu vurguladı. ANAHTAR’ın sektördeki farklılıklarını ise iletişimdeki enerji, güler yüz ve zamanında destek verme yeteneği olarak öne çıkardı.

Özellikle kadınların da başarılı olabileceğine dikkat çeken Pişkin, şirketin gelecekte de sektörde önemli bir rol oynamayı hedeflediğini belirtti. ANAHTAR’ın müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ve sürekli eğitime verdiği önem, şirketi sektörde öne çıkaran unsurlar arasında bulunuyor.