DOLAR32,3675% -0.37
EURO34,6770% -0.41
STERLIN40,5573% -0.43
FRANG35,4851% 0
ALTIN2.392,28% -1,26
BITCOIN59.042,532.969

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DIŞ TİCARETİN İNCELİKLERİ: DERYA İMAL’IN HİKAYESİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DIŞ TİCARETİN İNCELİKLERİ: DERYA İMAL’IN HİKAYESİ

Otomotiv sektöründe dış ticaretin inceliklerini anlatan ve sektördeki deneyimlerini paylaşan Derya İmal, kariyerindeki yolculuğunu ve sektördeki başarısının sırlarını açıkladı.

Derya İmal, Avusturya’da doğup büyümüş ve eğitim hayatına burada başlamıştır. Türkiye’ye dönüş yaparak Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim görmüştür.

İş hayatına otomotiv yedek parça üretimi yapan bir firmada dış ticaret elemanı olarak başlayan İmal, uzun yıllar bu alanda çalışarak sektöre dair derin bir tecrübe edinmiştir.

Şu an Türkiye ve Avrupa temsilcisi olarak görev yapan İmal, Çin’deki bir firmaya hizmet vermektedir. Bu firma dikişsiz soğuk çekim boru üretmektedir ve ürünleri otomotiv, denizcilik, havacılık ve basınçlı boru gerektiren makinelerde kullanılmaktadır.

Derya İmal, Türkiye’deki mevcut müşterilere destek sağlamanın yanı sıra yeni pazar araştırmaları yapmakta ve firma ile Türkiye’deki işlerini yürütmektedir. İşinde başarılı olmasının sırları arasında yerinde öğrendiği yabancı dili ve kültürüyle birlikte edindiği tecrübeleri, müşteri ilişkilerinde ve tedarikçi ilişkilerindeki empati yeteneği ve sektöre olan tutkusu bulunmaktadır.

Derya İmal’ın hikayesi, otomotiv sektöründe dış ticaretin önemini ve inceliklerini gözler önüne seriyor. İmal’ın başarılı kariyeri, sektördeki genç profesyonellere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.