DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.431,29-1.035

OKAN GİDER İLE PAZARLAMA VE DİJİTAL AJANS DÜNYASINA YOLCULUK RÖPORTAJI!

Yayınlanma Tarihi : Google News
OKAN GİDER İLE PAZARLAMA VE DİJİTAL AJANS DÜNYASINA YOLCULUK RÖPORTAJI!

İşkolik programının sunucusu Selin Ceylan’ın konuğu olan Okan Gider, pazarlama ve dijital ajans dünyasına ilişkin değerli bilgiler paylaştı.

Pandastik Stüdyo’nun kurucu ortağı olan Gider, 10 yıldan fazla bir süredir pazarlama ve dijital pazarlama alanında çeşitli firmalarda yöneticilik yapmış ve danışmanlık hizmetleri vermiştir.

Gider, pandastik Stüdyo’nun faaliyetlerini Türkiye ve yurt dışındaki firmalara pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunarak sürdürdüğünü belirtti. Klasik pazarlama ve dijital pazarlama alanlarında faaliyet gösteren şirket, firmalara tanıtım filmleri, reklam çalışmaları, sosyal medya yönetimi ve influencer pazarlaması gibi hizmetler sunmaktadır.

Gelecek hedeflerinden bahsederken, Gider, Türkiye’deki firmaların yurt dışına açılmasını ve yurt dışındaki firmaların marka bilinirliğini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek dinamik bir yapıyla çalıştıklarını ifade etti.

Başarı için tutku, eğlence, dinamizm ve trendleri takip etme önemli olduğunu vurgulayan Gider, yeni mezunlara staj imkanları sunarak sektöre katılımı teşvik etmektedir.

Okan Gider’in pandastik Stüdyo ile pazarlama ve dijital ajans dünyasındaki yolculuğu, sektördeki birçok kişi ve kuruluş için ilham verici nitelikte.