DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.785,073.172

NLP UZMANI İREZ KABAN ŞAHİN’DEN KİŞİSEL GELİŞİM VE MOTİVASYON ÜZERİNE ÖZEL SÖYLEŞİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
NLP UZMANI İREZ KABAN ŞAHİN’DEN KİŞİSEL GELİŞİM VE MOTİVASYON ÜZERİNE ÖZEL SÖYLEŞİ!

Kişisel gelişim ve motivasyon alanlarında uzmanlaşmış olan NLP (Neuro-Linguistic Programming) eğitmeni İrez Kaban Şahin, son söyleşisinde bu konuları ele aldı. İstanbul Üniversitesi mezunu olan Şahin, kurumsal hayattaki monotonluğun negatif etkilerinden sıkılarak kişisel gelişim ve NLP alanına yönelmiştir.

Söyleşide, Şahin, kişisel gelişim merakının kökenine değindi. Üniversite eğitiminden sonra kabin memurluğu yapan Şahin, hayatındaki bu monotonluğu ve negatifliği fark ederek kişisel gelişim arayışına girmiştir. Bu süreçte NLP’nin önemini keşfeden Şahin, kendisine uyguladığı tekniklerin faydasını gördükten sonra bu alanda eğitimler almış ve sosyal medyada NLP ile ilgili içerikler paylaşmaya başlamıştır.

İrez Kaban Şahin’in verdiği NLP seanslarının pandemi döneminde online olarak devam ettiğini öğreniyoruz. Bu seanslarda NLP tekniklerinin yanı sıra motivasyon eksikliği gibi konular da ele alınmakta ve danışanlara bireysel hedef çalışmaları yapılmaktadır.

Söyleşide ayrıca, NLP’nin motivasyon eksikliği gibi birçok alanda kullanılabileceği ve insanların yaşamlarına dokunmanın manevi bir haz verdiği vurgulanmıştır. İrez Kaban Şahin, NLP’nin daha fazla insan tarafından bilinmesi ve kullanılması gerektiğine inanmaktadır.

Bu özel söyleşi, kişisel gelişim ve motivasyon alanında ilgi duyanlar için önemli bir kaynak olmuştur. İrez Kaban Şahin’in deneyimleri ve önerileri, bu alanda çalışan veya ilgi duyan herkes için ilham verici olabilir.