DOLAR32,2716% -0.04
EURO34,9467% 0.32
STERLIN40,6235% 0.22
FRANG35,6279% 0.21
ALTIN2.442,35% 0,72
BITCOIN61.679,76-1.953

Moda Dünyasının Derinliklerinde: Elif Yazıcı ile Tekstilin Ardındaki Hikaye

Yayınlanma Tarihi : Google News
Moda Dünyasının Derinliklerinde: Elif Yazıcı ile Tekstilin Ardındaki Hikaye

Tekstil sektörünün önemli isimlerinden biri olan Elif Yazıcı, Ey İstanbul Tekstil danışmanlık fonunun kurucusu olarak sektörde derin izler bırakmış bir isimdir. Selin Ceylan’ın sunduğu bir programda konuk olarak katılan Yazıcı, kariyerindeki başlangıcından itibaren yaşadığı deneyimleri ve sektördeki yerini anlattı.

1973 doğumlu olan Elif Yazıcı, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Tekstil mezunudur ve Brand Management eğitimi de almıştır. Kariyerine ürün geliştirme, tasarım ve üretim alanlarında çalışarak başlayan Yazıcı, çeşitli markalarda önemli pozisyonlarda görev almıştır.


Şu anda kendi şirketi olan Ey İstanbul Tekstil danışmanlık şirketinin sahibi olan Yazıcı, özellikle yurt dışındaki markalarla iş birlikleri yaparak sektörde adından söz ettirmektedir. Kendi markası olan “Hub” ile kişisel giyim danışmanlığı hizmeti veren Yazıcı, gelecek hedeflerine odaklanmış durumdadır.

Gelecekte butik bir şirket olarak kalmayı ve özellikle İskandinav ülkeleriyle iş yapmayı hedefleyen Elif Yazıcı, sektördeki deneyimleriyle gençlere de önerilerde bulunmuştur. Yazıcı, tekstil sektöründe çalışmak isteyenlere yabancı dil bilgisinin önemini vurgulamış ve doğru eğitim ve şirketlerle çalışmanın kritik olduğunu belirtmiştir.


Elif Yazıcı’nın başarı hikayesi, tekstil sektöründe çalışmak isteyenler için ilham verici bir örnek oluşturmaktadır. Gelecekteki hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Yazıcı, sektördeki önemli bir oyuncu olarak varlığını sürdürmeye devam etmektedir.