DOLAR32,3831% 0.07
EURO34,7796% -0.05
STERLIN40,6888% 0.22
FRANG35,6881% 0.42
ALTIN2.395,75% -0,04
BITCOIN59.254,282.659

MİDAS HEDİYELİK EŞYA SAN. VE TİC. A.Ş. CFO UFUK TÜYSÜZ ANLATIYOR…

Yayınlanma Tarihi : Google News
MİDAS HEDİYELİK EŞYA SAN. VE TİC. A.Ş. CFO UFUK TÜYSÜZ ANLATIYOR…

MİDAS Hediyelik Eşya San. ve Tic. A.Ş.’nin CFO’su olan Ufuk Tüysüz, Türkiye’nin ekonomik ve ticari durumunu değerlendirdi. Tüysüz, Savaş Kalabak Business Channel Türk TV’de yaptığı açıklamada, devletler arası ekonomi, enflasyon, döviz kurları ve petrol fiyatları gibi konuları ele aldı.

Tüysüz, bankacılık sektöründen gelmiş olup şu anda altın sektöründe finans müdürü olarak görev yapıyor. Şirketin ana faaliyeti altın üzerine hediyelik eşyalar üretmek ve dünya çapında ihracat yapmak. Türkiye’nin altın ihracatında önemli bir rol oynayan firmalar arasında yer alan MİDAS, ihracatın büyük bir kısmını Amerika’ya gerçekleştirmektedir.

Ufuk Tüysüz, Türkiye’deki ekonomik belirsizlikler ve piyasadaki dalgalanmalar konusunda da açıklamalarda bulundu. İşletmenin, yüksek katma değerli ürünlerle dünya çapında başarı elde ettiğini vurguladı.

Tüysüz, bankacılık kariyerinin yanı sıra altın sektöründe çalışmaktan keyif aldığını belirtti. Şirketin, kurumsal ve ticari firmalarla olan iş birlikleriyle başarılı projelere imza attığını ifade etti.

MİDAS Hediyelik Eşya San. ve Tic. A.Ş.’nin Türkiye’nin ekonomik gelişimine katkı sağlamaya devam ettiği belirtilirken, Ufuk Tüysüz’ün sektörel deneyimi ve görüşleri, iş dünyasında dikkatle takip edilen bir konumda bulunuyor.