DOLAR32,2053% -0.22
EURO35,1156% -0.22
STERLIN41,0337% -0.05
FRANG35,4067% -0.62
ALTIN2.500,70% 1,40
BITCOIN67.161,630.361

MERVE ÇUNGAR İLE TİCARİ VE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİ: MALTA’DA VİZYON VE BAŞARI

Yayınlanma Tarihi : Google News
MERVE ÇUNGAR İLE TİCARİ VE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÜZERİNE SÖYLEŞİ: MALTA’DA VİZYON VE BAŞARI

Malta merkezli danışmanlık şirketi A Plus Solutions Limited’ın direktörü Merve Çungar, 13 yıldır ticari ve eğitim danışmanlığı alanında faaliyet gösteriyor. Merve Çungar, şirketin Malta’da yaşayan Türk vatandaşlarına sunduğu destekleri ve vizyonlarını Unity Tekstil’in perspektif programında paylaştı.

Merve Çungar, şirketin öncelikli olarak öğrencilere yönelik hizmetlerle başladığını ve daha sonra aileleri ve iş kurma sektörüne de uzandıklarını belirtti. Malta’da yerel eksiklikleri fark eden Çungar, özellikle öğrencilerin ve ailelerinin ihtiyaçlarına odaklanarak güçlü bir yerel iletişim ağı oluşturduklarını ifade etti.

Şirket, Malta’da popüler olan İngilizce dil eğitimi ve üniversite eğitimi için çeşitli hizmetler sunuyor. Ayrıca, Malta Enterprise ile iş birliği yaparak iş kurma sürecindeki firmalara proje destekleri sağlıyor. Çungar, şirketin gelecekteki vizyonunu Avrupa, Asya ve Afrika’ya açılarak daha büyük projelere imza atmak olarak açıkladı.

Merve Çungar, bu alanda çalışmak isteyenlerden iletişim becerileri, meraklılık ve detaylı çalışma yeteneği gibi özelliklere sahip olmalarını beklediklerini belirtti. Ayrıca, Malta’da süresiz oturum izni kazanmanın ve şirket kurmanın vergi avantajlarından da bahsetti.

Konuşmasında, Malta’da eğitim alanında da bilgi veren Çungar, dil eğitimlerinin ve interaktif eğitim sisteminin öğrencilere yaşayarak öğrenme imkanı sağladığını vurguladı. Malta’daki eğitim programlarının öğrencilerin sosyal etkileşimine ve deneyim kazanmalarına odaklandığını söyledi.

Bu röportaj, Merve Çungar’ın kariyeri, şirketi ve Malta’da ticaret ve eğitim alanındaki faaliyetleri hakkında detaylı bir bakış sunarken, gelecekteki projeler ve danışmanlık hizmetleriyle ilgili geniş bir perspektif sunuyor.