DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN62.918,71-2.382

Küçükçekmece’de Feridun Düzağaç konseri düzenlendi

KÜÇÜKÇEKMECE’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Feridun Düzağaç konseri düzenlendi. Düzağaç, konserde sevilen şarkılarını seslendirirken, Mustafa Kemal’in manevi hatırasıyla kavga eden insanları eleştirdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de Düzağaç’a teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Küçükçekmece’de Feridun Düzağaç konseri düzenlendi

KÜÇÜKÇEKMECE’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Feridun Düzağaç konseri düzenlendi. 7’den 70’e her yaştan insanın katıldığı programda sevilen şarkılarını seslendiren Düzağaç, “Bu ülkedeki en zavallı insan tipi Mustafa Kemal’in manevi hatırasıyla kavga eden insan tipidir” dedi.

Küçükçekmece Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlenen konsere yüzlerce vatandaş katıldı. Ellerinde bayraklar ile bir yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan vatandaşlar bir yandan da Feridun Düzağaç’ın şarkılarına eşlik etti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de Düzağaç’a teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti.

“BU GÜNLER SÖYLEYECEKLERİMİ KONTROL ETME ANLAMINDA ÇOK ZORLANDIĞIM GÜNLERDİR”

Düzağaç, günün anlam ve önemine binaen, “19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim gibi günler, sahne almak için çok özel günler olmakla söyleyeceklerimi kontrol etme anlamında çok zorlandığım günlerdir. Başımı belaya sokmadan ve keyfinizi kaçırmadan bir ağabeyiniz olarak sadece şu fikrimi sizinle paylaşmak istiyorum; bu ülkedeki en zavallı insan tipi Mustafa Kemal’in manevi hatırasıyla kavga eden insan tipidir” ifadelerini kullandı.

“ATATÜRK’ÜN İLKE VE DEVRİMLERİNDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE İLERLEYİŞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“ATATÜRK YOLUNDA GİDEN HERKES İYİ Kİ VAR”

Konsere çocuğu ile gelen Canan Özen, “Atatürk, iyi ki varmış, iyi ki bu günlere gelebilmişiz. O olmasaydı ben şu an burada olamazdım. Belediyemize de çok teşekkür ediyoruz, onlar da iyi ki var. Atatürk yolunda giden herkes iyi ki var” dedi.

Kızı ve arkadaşlarıyla konsere geldiğini söyleyen Gülay Cangürel ise “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına sonsuz saygı, sevgimizi sunuyoruz. Cumhuriyet yolundan ayrılmamak dileğiyle; Atatürk ve cumhuriyet diyoruz. Belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ediyor, böyle etkinliklerin devam etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Feridun Düzağaç’ı sevdiğini ve dinlemek için sabırsızlandığını belirten Selami Şahin de “Zafer Bayramı bizim için büyük bir zafer, coşkuyla kutluyoruz. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye de çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz var olsun, vatanımıza sahip çıkmamız gerek; her zaman coşkuyla kutlamamız lazım”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat