DOLAR32,2825% 0.02
EURO35,0273% -0.19
STERLIN40,8418% -0.21
FRANG35,5016% -0.35
ALTIN2.477,26% 0,45
BITCOIN66.229,810.274

İNŞAAT MÜHENDİSİ AHMET BÜYÜKSARGUT İLE SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELERİ VE VİZYONUNU PAYLAŞTIĞI SÖYLEŞİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
İNŞAAT MÜHENDİSİ AHMET BÜYÜKSARGUT İLE SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELERİ VE VİZYONUNU PAYLAŞTIĞI SÖYLEŞİ

Ahmet Büyüksargut, özel bir şirkette yönetici olarak uluslararası yatırımları yönetiyor. Aynı zamanda bireysel olarak proje mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri sunuyor. Mesleğini tutkuyla icra ettiğini ve müşterilere ekonomik, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunduğunu vurguluyor.

Firmanın gelişen bir firma olduğunu belirten Ahmet Büyüksargut, Türkiye pazarında ciddi yatırımlara odaklandıklarını ve özellikle turizm alanında farklı bir konsept sunma hedefine sahip olduklarını ifade ediyor. Ahmet Büyüksargut, bu alandaki en son trendleri ve gelişmeleri takip etmek için uluslararası fuarları önemli kaynaklar olarak görüyor.

İnşaat mühendisliği mesleğinin geliştirilmesi için yapılabilecekler konusunda Ahmet Büyüksargut, eğitimin kalitesinin artırılması ve müfredatın daha çok uygulama ve pratiğe yönelik olması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, kamu kurumlarının deprem bilinci ve kontrol mekanizmalarındaki liyakatin artırılması üzerinde duruyor.

Ahmet Büyüksargut’un gençlere tavsiyeleri arasında, mesleğin yoğun çaba gerektirdiği ve sürekli gelişim için açık olunması önemli bir yer tutuyor. Söyleşi sonunda Ahmet Büyüksargut, inşaat sektörünün güzelliklerini vurgulayarak, izleyicilere sağlıklı ve mutlu günler dileyerek sözlerini tamamlıyor.