DOLAR32,3643% -0.37
EURO34,8187% -0.04
STERLIN40,6693% -0.16
FRANG35,5559% 0.2
ALTIN2.400,35% -0,92
BITCOIN59.265,831.06

GÜLENZAR BELİKAN: KALİTE VE EĞİTİM DÜNYASININ DERİNLİKLERİNDE BİR YOLCULUK!

Yayınlanma Tarihi : Google News
GÜLENZAR BELİKAN: KALİTE VE EĞİTİM DÜNYASININ DERİNLİKLERİNDE BİR YOLCULUK!

Gül Enzar Belikan, bqc Kalite Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri’nin kurucusu ve baş denetçisi olarak kalite ve eğitim alanında derinlemesine bir deneyime sahip. Son olarak katıldığı bir iş kolik programında Selin Ceylan’ın konuğu olarak izleyicilere deneyimlerini aktardı.

Belikan, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu bir kimya mühendisi olarak kalite sektöründe işe başladı ve kısa sürede bu alana tutkuyla bağlandı. Kalite sektöründe baş denetçi ve eğitmen olarak çalışan Belikan, işini severek ve tutkuyla yapmanın önemini vurguladı.

Verdiği hizmetler arasında ISO kurulumu, yönetim sistemleri kurulumu, revizyon ve geliştirme gibi alanlar bulunuyor. Bu hizmetleri birebir veya online olarak sunarak müşterilerine özgün çözümler üretiyor ve kalite standartlarını yükseltmeye odaklanıyor.

Belikan’ın mesleğinde başarılı olmasının sırrı, detaycılığı, araştırmacı kişiliği, iletişim gücü ve empati yeteneği gibi özelliklerine dayanıyor. Ayrıca, özgün sistemler üretmeye ve kopyala-yapıştır yönteminden kaçınmaya özen gösteriyor.

Geleceğe dair hedefleri arasında yurt içinde ve yurt dışında kalite operasyonlarına cevap verebilmek ve daha geniş bir kitleye hizmet sunabilmek bulunuyor. Kendisine özgü yaklaşımı ve uzmanlığıyla, Belikan sektördeki yerini güçlendirerek başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.