DOLAR32,1973% -0.03
EURO34,9965% -0.07
STERLIN40,9330% 0.04
FRANG35,3666% -0.12
ALTIN2.509,76% 0,36
BITCOIN69.790,375.34

Galatasaray’da Victor Nelsson krizi! Ayrılacak mı?

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Galatasaray’da Victor Nelsson krizi! Ayrılacak mı?

Nelsson, Danimarka Milli Takım kampında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, sürekli olarak oynamak istediğini, son üç maçta yedek kulübesinde kaldığını ve bu durumun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

” Şans bulamazsam başka bir kulüpte oynamak zorundayım ”

Victor Nelsson, Okan Buruk ve Erden Timur’la görüşmeler yaptığını, eğer Galatasaray’da fırsat bulamazsa başka bir kulüpte oynamak zorunda olduğunu söyledi.

” Kızgın ve tükenmiş olan benim ”

“Manchester United maçında oynamadığım için çok kızgındım. Hayal kırıklığına uğramıştım. Son üç maçtır yedek kulübesindeydim. Bu beni çok şaşırttı. Siz dışarıdan görüyorsunuz ama ben içindeyim. En çok şok olan, kızgın olan ve tükenmiş olan benim. Özellikle Manchester United maçında oynamak isterdim ama ilk 11’de değildim. Son milli takım kampından bu yana garip şeyler oldu. ” dedi.

” Oynamazsam yapacağım çok açık ”

”Teknik direktör Okan Buruk’la ve Erden Timur’la bazı görüşmeler yaptım. Tüm saygımla söylüyorum, Galatasaray’da oynamazsam ne yapacağım çok açık. İstanbul’da futbol oynamak için yaşıyorum ve oynamazsam başka bir yer bulmak zorundayım. Bu kesin! Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Nelsson, neden oynatılmadığına dair soruya, “Bilmiyorum. Bu teknik direktör Okan Buruk ve üst düzey yöneticilere sormanız gereken bir soru. Okan Buruk, takımdan sorumlu. Maçları kazanmak için en iyi oyuncularını yedek kulübesine koyabiliyor.” yanıtını verdi.

” Kampa kızgın ve hırslı geldim ”

“Milli takım kampına kızgın ve çok hırslı geldim. Ancak, bu iyi bir şey. Çünkü, umarım Danimarka Milli Takımı’nda oynayabilirim.” dedi.

Hidayet ErdemTÜM YAZILARI

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR