DOLAR32,3812% -0.32
EURO34,7745% -0.12
STERLIN40,7058% -0.11
FRANG35,5350% 0.14
ALTIN2.411,83% -0,45
BITCOIN57.594,37-3.646

FINANSAL KONTROL DİREKTÖRÜ TUĞÇE TOĞAY ANIL İLE SÖYLEŞİDE KARİYER VE MESLEK TECRÜBESİ PAYLAŞILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
FINANSAL KONTROL DİREKTÖRÜ TUĞÇE TOĞAY ANIL İLE SÖYLEŞİDE KARİYER VE MESLEK TECRÜBESİ PAYLAŞILDI

YouTube’da yayınlanan bir söyleşide finansal kontrol direktörü Tuğçe Toğay Anıl, kariyeri ve meslek tecrübelerini genç iş insanlarıyla paylaştı. Birkent Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Anıl, iş hayatına denetim sektöründe adım attıktan sonra çimento-beton sektöründe uluslararası bir firmada önemli roller üstlendi.

Söyleşide, Anıl finansal kontrol departmanının planlama ve raporlama alanlarına odaklandığını belirtti. Planlama kısmında bütçe, yıllık ve aylık tahminler, stratejik planlamalar gibi konuları ele alırken, raporlama bölümünde aylık raporlamalar ve uluslararası finansal standartlara göre raporlama yaptığını vurguladı.

Anıl, finansal kontrolörünün gerektirdiği özellikler arasında üretim bilgisi, analitik düşünme yeteneği, uluslararası finansal standartlara hakimiyet ve stres yönetiminin ön planda olduğunu belirtti. Ayrıca, ekibin motivasyonunu sağlamanın ve stres altında verimli çalışmanın zorluğuna da değindi.

Söyleşide, Anıl aynı zamanda genç iş insanlarına işlerini adanmışlıkla yapmaları ve her işte kaliteye önem vermeleri gerektiği mesajını verdi.

Tuğçe Toğay Anıl’ın deneyimleri ve paylaşımları, genç iş insanları için ilham verici bir kaynak olmayı sürdürüyor.