DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.211,49-1.097

ECE DEMİREL’İN BANKACILIKTAN GİRİŞİMCİLİĞE YOLCULUĞU: BİR BAŞARI HİKAYESİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
ECE DEMİREL’İN BANKACILIKTAN GİRİŞİMCİLİĞE YOLCULUĞU: BİR BAŞARI HİKAYESİ!

Ankara’nın yetiştirdiği başarılı isimlerden biri olan Ece Demirel’in, bankacılık kariyerinden girişimcilik dünyasına olan ilginç yolculuğu dikkat çekiyor. Kendi şirketi olan “Ece Çeviri Yazılım Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi”ni kuran Demirel, başarılarını ve deneyimlerini paylaştığı bir video ile dikkatleri üzerine çekti.

1976 yılında Ankara’da doğan ve eğitim hayatına Gazi Anadolu Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde başlayan Demirel, bankacılık sektöründe kariyerine adım atmış. Teftiş Kurulu’nda başladığı bankacılık kariyerinde iç kontrol ve risk yönetimi gibi önemli pozisyonlarda görev almış.

Ancak Demirel, bankacılık kariyerinden ayrıldıktan sonra farklı alanlarda da kendini geliştirmiş. Eskişehir ve İstanbul’da farklı firmalarda çalıştıktan sonra 2020 yılında kendi şirketini kurmuş ve girişimcilik dünyasına adım atmış.

Şu anda çeviri, eğitim, danışmanlık ve yazılım gibi farklı alanlarda hizmet veren Demirel, yapay zeka eğitimi almaya da başlamış ve bunu işine entegre etmeyi planlıyor. Ayrıca gençlere dil öğrenme ve eğitimde fırsatları değerlendirme konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

Ece Demirel’in başarı hikayesi, bankacılık sektöründen girişimcilik dünyasına olan ilham verici yolculuğunu gözler önüne seriyor. Kendi deneyimleriyle gençlere ve iş dünyasına ışık tutan Demirel, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.