DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.000,086.125

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ BÜLENT DEVRİM ÇİFT, DENİZCİLİK VE AKADEMİK KARİYERİ HAKKINDA AYDINLATIYOR!

Yayınlanma Tarihi : Google News

Piri Reis Üniversitesi’nden Dr. Bülent Devrim Çift, denizcilik ve akademik kariyeri hakkında bilgi vermek üzere kamera karşısına geçti. İşte denizcilik sektörünün önemli isimlerinden biri olan Çift’in açıklamaları:

Dr. Bülent Devrim Çift, Piri Reis Üniversitesi’nde doktor öğretim görevlisi olarak çalışıyor. Akademik kariyerine doçentlik ile başlayan Çift, daha sonra doktor öğretim görevlisi olarak devam ettiğini belirtti.

Denizcilik alanında uzmanlaşan Çift, özellikle malzeme bilgisi, denizcilik kimyası ve termodinamik gibi dersler veriyor. Öğrencilerle birlikte olmaktan ve onların eğitimine katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ediyor.

Video görüşmesinde, denizcilik sektöründe yaşanan gelişmeler ve teknolojik ilerlemeler hakkında da bilgi veren Çift, Türkiye’nin mavi vatan stratejisine vurgu yapıyor. Gençlerin denizcilik alanına olan ilgisinin arttığını ve bu alanda geleceğin sağlam ellerde olduğunu belirtiyor.

Dr. Bülent Devrim Çift’in açıklamaları, denizcilik alanında akademik ve pratik bilgiye sahip bir ismin deneyimlerini paylaşması açısından önem taşıyor.

Bu video, denizcilik eğitimi ve sektörüne ilgi duyanlar için önemli bir kaynak olabilir.