DOLAR32,2713% 0.02
EURO34,8132% -0.07
STERLIN40,4973% 0.09
FRANG35,5967% -0.07
ALTIN2.437,15% 0,19
BITCOIN62.868,001.94

CİHAN ÖZÇELİK: UĞURA AMBALAJ A.Ş. MÜDÜRÜ VE YAZAR, SATIŞ VE PAZARLAMA STRATEJİLERİNİ ANLATIYOR!

Yayınlanma Tarihi : Google News
CİHAN ÖZÇELİK: UĞURA AMBALAJ A.Ş. MÜDÜRÜ VE YAZAR, SATIŞ VE PAZARLAMA STRATEJİLERİNİ ANLATIYOR!

Uğura Ambalaj A.Ş’nin önde gelen isimlerinden biri olan Cihan Özçelik, işkolik programında Selin Ceylan’ın konuğu olarak yer aldı. Özçelik, Uğura Ambalaj’da satış ve pazarlama müdürü olarak görev yapmanın yanı sıra yazarlık da yapmaktadır.

1989 doğumlu olan Özçelik, İzmir’de doğmuş ve büyümüştür. Aile şirketinde genç yaşlardan itibaren çalışmaya başlayan Özçelik, üretimden sevkiyata kadar birçok alanda deneyim kazanmış ve son 10 yıldır satış ve pazarlama müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Özçelik, iş hayatının yanı sıra yazarlık kariyerine de önem vermektedir. Müzikle başlayan yazarlık serüveni, gözlemlerini ve deneyimlerini yazıya dökmekle başlamıştır. İlk kitabı “Las Vegas Hep İçimdeydi, Bugün Ben İçindeyim” ile dikkatleri üzerine çeken Özçelik, yazma tutkusunu ve okuyucularına aktarmak istediği deneyimlerini işkolik programında paylaşmıştır.

Uğura Ambalaj A.Ş. müdürü olarak Özçelik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ambalaj ürünlerinin önemini vurgulamıştır. Ayrıca, başarı için süreklilik ve devamlılığın önemine dikkat çekmiş ve işin sevgi ve aşkla yapılmasının başarının anahtarı olduğunu belirtmiştir.

Cihan Özçelik’in iş ve yazın dünyasındaki başarıları, genç girişimcilere ve okuyuculara ilham vermektedir. Özçelik’in deneyimleri ve stratejileri, işkolik programında izleyicilerle paylaşarak yeni ufuklar açmıştır.