DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.350,001.103

Cenk Tosun: Gruptan lider çıkmak istiyoruz!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cenk Tosun: Gruptan lider çıkmak istiyoruz!

Beşiktaş’ın ve A Milli Takımın başarılı golcüsü Cenk Tosun, milli takım kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

A Milli Takımın başarılı futbolcusu Cenk Tosun, milli takım kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Gruptan lider çıkmak istiyoruz

” Yeni dönem bizim için çok önemli. Hırvatistan maçıyla başlayacak. Liderlik için önemli bir maç. Biz lider çıkmak istiyoruz. Herkes, bütün arkadaşlarım, kardeşlerim çok iyi işler yapıyor. Herkes çok formda. İnşallah yeni hocamızla bu iki maçı iyi geçirip, Avrupa Şampiyonası’na gitmek istiyoruz. ” dedi.

Burak ağabey gerçekten efsane

” Burak ağabey gerçekten çok büyük bir efsane. Ondan sonra bize nasip oldu bu forma. İnşallah biz de onun gibi burada goller atmak istiyoruz. Hırvatistan maçı gerçekten çok önemli. Liderlik için çıkacağımız bir maç. İnşallah bu maçtan galip gelmek istiyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz, Cenk Tosun'a seslendi: Come to Beşiktaş | Independent Türkçe

Montella bizden biri gibi

” Yeni hocanın gelmesiyle hava gerçekten çok güzel. Hoca bizden biri gibi, uzun süredir Türkiye’de zaten. Türkiye’yi biliyor, Türk futbolcuların dilinden anlıyor. Sıcak kanlı bir insan. Hep güler yüzlü. Buranın sorumluluğunun farkında. Burası çok büyük yer. Hava çok güzel. İlk idmanı yapacağız. Yüzde yüz hazır olmak için 2-3 gün güzel çalışacağız. ” dedi.