DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.450,720.872

CEMRE UÇAR’IN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE PROJE YÖNETİMİ ÜZERİNE SÖYLEŞİSİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
CEMRE UÇAR’IN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE PROJE YÖNETİMİ ÜZERİNE SÖYLEŞİSİ!

IC Global danışmanlık kurucusu Cemre Uçar, sürdürülebilir enerji ve proje yönetimi üzerine bilgiler verdiği bir söyleşiye konuk oldu. Uçar, işkolik programının sunucusu Selin Ceylan’ın moderatörlüğünde izleyicilere kariyerinden ve sektördeki deneyimlerinden bahsetti.

Uçar, Yeditepe Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi eğitimi aldığını belirtti. Ardından güneş enerjisi teknolojisi üzerine yüksek lisans yaparak bu alana olan ilgisini pekiştirdiğini dile getirdi. İş hayatına güneş enerjisi sektöründe başlayan Uçar, daha sonra proje yöneticisi olarak kariyerine devam etti.

Söyleşide Uçar, sürdürülebilirlik ve proje yönetimi alanında şirketlere danışmanlık hizmeti sunduğunu ve ulusal ve uluslararası projelerde yer aldığını vurguladı. Ayrıca, sürdürülebilirlikle ilgili eğitimler düzenlediğini ve bu alanda startuplara mentorluk yaptığını da aktardı.

Konuşmasında sınırda karbon düzenleme mekanizması hakkında da bilgi veren Uçar, Avrupa Birliği’nin bu mekanizma ile karbon emisyonlarını azaltmayı hedeflediğini ve bu konunun iş dünyasında önemli bir yer edindiğini belirtti.

Uçar’ın söyleşisi, sürdürülebilir enerji ve proje yönetimi alanında çalışanlar ve bu alana ilgi duyanlar için değerli bilgiler sunarken, iş dünyasındaki sürdürülebilirlik trendlerine de ışık tuttu.