DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.500,000.794

BAHADIR ARAPOĞLU’NUN YURTDIŞI SATIŞTA BAŞARI HİKAYESİ!

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAHADIR ARAPOĞLU’NUN YURTDIŞI SATIŞTA BAŞARI HİKAYESİ!

İstanbul – Beton Star Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin yurtdışı satış müdürü Bahadır Arapoğlu, sektördeki başarı hikayesini paylaştı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden maden mühendisi olarak mezun olan Arapoğlu, iş hayatına farklı sektörlerde adım atmış olsa da sonunda iş makinesi sektöründe kendine bir yol çizdi.

Arapoğlu, 2010 yılında Beton Star firmasına katıldıktan sonra yaklaşık 12 yıldır yurtdışı satış müdürü olarak görev yapıyor. Bu süreçte şirketin yurtdışındaki tanınırlığını artırmak için çeşitli fuarlara katıldıklarını ve yeni müşteri portföyleri oluşturduklarını belirtti.

Beton Star’ın yurtdışı satışlarının %90’lara ulaştığını vurgulayan Arapoğlu, bu başarının altında yatan anahtarın işini sevmek ve sürekli çaba göstermek olduğunu dile getirdi. Rakipleri arasında Avrupalı ve Çinli dev firmaların olduğunu belirten Arapoğlu, Türk markasını dünya çapında temsil etmenin gurur verici olduğunu ifade etti.

Gelecek hedefleri arasında firmanın dünya genelinde lider firmalar arasına girmesi ve şahsen de yurtdışındaki satış ağını daha da genişletmek bulunuyor. Arapoğlu, bu başarıya ulaşmak için eğitimli ve sektörde deneyimli olmanın yanı sıra sebat etme ve işini severek yapma önemine vurgu yaptı.

Beton Star’ın yurtdışında varlığını sürdürdüğü her ülkenin Türkiye’nin başarısını temsil ettiğini belirten Arapoğlu, iş hayatında maddi kazançtan çok duygusal tatminin önemli olduğunu vurguladı.

Arapoğlu, gelecek nesillere de meslek seçimlerinde tutkularını takip etmeleri, eğitimlerini tamamlamaları ve sektördeki değişimleri yakından takip etmeleri konusunda önerilerde bulundu.