DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.853,261.374

ASTRALOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE VENÜS BALIK BURCUNDA

Yayınlanma Tarihi : Google News
ASTRALOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE VENÜS BALIK BURCUNDA

Venüs Balık burcunda. 3 Nisan’a kadar bu etkiler yüksek olacak.
Venüs aşk, para, estetik, güzellik, sevgi, romantizm, iyiliktir. Balık burcu fedakar, romantik, naif, özverili, duygusal, kibar duyarlı, yüce gönüllü, hayal perest, ilahi, ilhamı açık, hissiyatı kuvvetlidir.
Balık burcunda Neptün, Satürn, Güneş, Venüs yüzyılda bir olan bu kavuşum tam da ramazanın ilk günleri merhamet, yardımlaşma, vicdan, dualar, dargınlıkların bitmesi,
Küs olan çiftlerin veya eski aşkların tekrar bir araya gelmesine destek olacak. Bu ay çok hayırlı verimli bir ay, mucizevi güzellikleri getiriyor. Aşkta, sanatta, estetik isteyenlere, para, mal mülk ve zenginlik için de fırsatlar verebilir. Sadece Neptün biraz sislidir ve gölge verir. Bazen aşkta çok fedakarlık yaptım, ama karşımdaki bunu görmüyor gibi hayal kırıklığı hissedebilirsiniz veya kendinizi kurban rolünde de görebilirsiniz. Satürn de etkisi biraz kendinizi kısıtlanmış, zorlanıyor da hissedebilirsiniz. Satürn karmanın lordu belki de birileri bir karma ödeyecek veya büyük ödülünü alacak. Belki de kaybettiğiniz bir eşyayı veya giden birinin dönmesi, hak hukuk mahkeme varsa bunlarla ilgili netlik olabilir. Miras gündemleriniz varsa onun haberi elinize geçebilir. Eski bir dost, sevgili, kardeş, kuzen, eş, bunlarla varsa bir küslük şifalanma adına barışmalar olabilir.
Özellikle Balık, Akrep, Yengeç, Boğa, Başak, Oğlak burçları güçlü etki alacaklar.
Mum ışığında romantik bir müzik ve muhteşem bir masada gerçek aşkı yakalamış Balık Venüs ile aşkı hayallerin ötesinde ruh eşiyle dans edenleri duyar gibiyim. Aşka aşı, ilham dolu şiirlerin yazıldığı bir gece.
Koç: Kendinizi inzivaya çekebilir, dua ve meditasyon yapabilirsiniz. Gizli saklı konularda düzeltmeler olabilir. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Aşkla ilgili şifalanma olabilir.

Boğa: Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Işıl ışıl parlıyorsunuz. Sosyal medya, sosyal çevreniz genişliyor, aşkta ve parada şansınız yüksek.

İkizler: Statü, kariyer konularında şansınız artıyor ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evlilik kararı alanlar olabilir. Eşinizin güzel bir sürprizi olabilir.

YENGEÇ: Yurt dışı konularınız olabilir. Belki yurt dışına çıkmak için uğraşanlar varsa onlara şifalanma olabilir. Ticari konularınızda daha bereketli bir ay içindesiniz. Yüksek öğrenim gibi gündemler olabilir.

ASLAN: Kredi, eşten veya aileden gelen bir para ile hakkınızı alıyorsunuz. Sigorta, prim ve nafaka gibi gündemler olabilir. Para ve sağlık olarak şifalanacaksınız.

Başak: İkili ilişkilerde, aşkta, ortaklıkta, fırsatlar şanslar alıyorsunuz. Kimilerinin yeni bir işi, ortaklığı, ticari konuları olabilir. Kimileri de evlilik kararı alabilir. Küsler barışabilir.

TERAZİ: İş ve sağlık konularında şifalanma olabilir. Özellikle iş Arkadaşlarınız veya yanınızda çalışan kişilerle biraz zorlanmalar olsa da toparlıyorsunuz. Sağlık olarak şifalanma adına rutin kontrolleri gözden geçirin. Evcil hayvanlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz belki de evcil hayvan edinebilirsiniz.

Akrep: Aşk, çocuklar yaratıcılık, sanat, hobi, eğlence, para yatırımları tüm bu alanlarda güzel destekler olacak. Özellikle dargınlar barışabilir. Kalbi boş olanlara aşk geliyor.

Yay: Ev, aile, yuva konularında yeni sürprizler olabilir. Evde tadilat, boya, ev dekorasyonu, taşınma, miras, hanede söz, nişan düğün gibi durumlar olabilir. Ailede küslük varsa barışmalar olabilir.

Oğlak: Yakın çevreniz, kardeş, kuzen bunlarla birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Küslük varsa barışma olabilir. Aracınız varsa bakımını yapabilirsiniz. Kısa yolculuklar yapanlar olacak.

Kova: Para konularında fırsatlar, girişimler yenilikler geliyor. Kimileri mal, mülk, toprak sahibi olabilir. Kimilerine miras konuları olabilir.

BALIK: Venüs sizin evinizde. Size muhteşem mucizeler sunacak. Dış görünüşte değişiklik yapanlar olacak. Evlilik, çocuk sahibi olmak, yeni bir işe başlamak, hobi, yeteneklerini sergilemek, belki şiir yazmak, kitap çıkarmak hissiyatın artması, aşkta sürpriz gelişmeler olabilir.