DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.500,000.794

ASLI BABÜROĞLU: LWP GLOBAL KURUCUSU BAŞARI HİKAYESİNİ PAYLAŞTI

Yayınlanma Tarihi : Google News
ASLI BABÜROĞLU: LWP GLOBAL KURUCUSU BAŞARI HİKAYESİNİ PAYLAŞTI

Sevgili okurlar, bugün sizlere Aslı Babüroğlu’nun başarı hikayesini aktaracağım. Babüroğlu, LWP Global Danışmanlık ve Baskı Reklam Şirketi’nin kurucusu ve başarılarıyla dikkat çeken bir isim.

Aslı Babüroğlu, eğitim hayatını Boz Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra uluslararası ilişkiler alanında master yapmış bir isimdir. Kariyerine reklam ajanslarında ve pazarlama departmanlarında çalışarak başlayan Babüroğlu, bu süreçte sektördeki deneyimini artırdı.

LWP Global, Babüroğlu’nun kurduğu ve odaklandığı bir şirkettir. Şirket, global firmaların pazarlama satın almalarını yöneterek baskı satın alması üzerine uzmanlaşmıştır. Bu sayede, firmaların pazarlama bütçelerini optimize ederek karlarını artırmaktadır.

Babüroğlu’nun şirketi aynı zamanda basılı malzeme danışmanlığı ve ürün danışmanlığı da sağlamaktadır. Bu hizmetlerle, müşterilere en iyi fiyatları bulma ve pazarlama stratejilerini geliştirme konusunda destek olmaktadır.

Pandemi döneminde de başarılı bir performans sergileyen Babüroğlu ve LWP Global, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde öne çıkmayı başarmıştır.

Aslı Babüroğlu’nun başarı hikayesi, iş dünyasında örnek alınacak bir model olmaya devam ediyor. Kendisine ve şirketine bundan sonraki başarılarında başarılar diliyoruz.