1. Haberler
  2. Futbol
  3. KEREM AKTÜRKOĞLU’NA BÜYÜK CEZA YOLDA: UEFA SÜRECE DAHİL OLDU!

KEREM AKTÜRKOĞLU’NA BÜYÜK CEZA YOLDA: UEFA SÜRECE DAHİL OLDU!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniçağ Gazetesi’nin haberine göre milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. UEFA’nın, oyuncunun sözleşmesinde “usulsüzlük” tespit edildiği iddiaları üzerine devreye girdiği öne sürüldü.

Haberde yer alan bilgilere göre, Kerem Aktürkoğlu’nun kulübüyle yaptığı anlaşmada çifte sözleşme düzenlendiği iddia ediliyor. TFF’ye bildirilen resmi sözleşmenin asgari ücret üzerinden yapıldığı, ancak perde arkasında çok daha yüksek bir rakam içeren ikinci bir sözleşmenin bulunduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, eski Fenerbahçe yöneticisi Hakan Safi’nin sahibi olduğu bir şirketle yıllık 8 milyon 750 bin euro tutarında ayrı bir anlaşma imzalandı. Bu durumun UEFA’nın dikkatini çektiği ve kurumun Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bilgi talep ettiği belirtildi.

UEFA’nın konuyla ilgili inceleme başlattığı, TFF’nin de iç soruşturma yürüttüğü öğrenildi. Eğer iddialar doğrulanırsa, Kerem Aktürkoğlu’nun 4 ila 12 maç arası men cezası alabileceği konuşuluyor.

Futbol camiası bu gelişmeyi yakından takip ederken, Galatasaray cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Soruşturmanın sonucuna göre oyuncuya ve kulübe yönelik disiplin yaptırımlarının da gündeme gelebileceği ifade ediliyor.

Kerem Aktürkoğlu'na büyük ceza yolda! UEFA devreye girdi: Kontratta usulsüzlük - Resim : 2

KEREM AKTÜRKOĞLU’NA BÜYÜK CEZA YOLDA: UEFA SÜRECE DAHİL OLDU!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


30 Ağutos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
30 Ağutos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet