1. Haberler
  2. politika
  3. CHP Lideri Özel’den Rüşvet Açıklaması: “Affı Yok”

CHP Lideri Özel’den Rüşvet Açıklaması: “Affı Yok”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat Belediyesi’nde çekildiği öne sürülen rüşvet görüntüleri hakkında açıklama yaptı. Sosyal medyada yayılan ve belediye başkan yardımcısının baklava kutusu içinde para aldığı anların yer aldığı videoya ilişkin konuşan Özel, görüntülerin doğruluğu halinde gerekenin yapılacağını söyledi.

Görüntüleri ilk izlediğinde büyük üzüntü duyduğunu belirten Özel, “Başından aşağı kaynar sular döküldü” diyerek olaya verdiği önemi vurguladı. Rüşvetin doğrulanması durumunda, “Gerçekse Allah belasını versin” sözleriyle sert tepki gösterdi.

2084 chpde rusvet skandali ozgur ozel itiraf etti

CHP lideri, olayla ilgili iki müfettiş görevlendirdiklerini ve ilk bulguların iç açıcı olmadığını söyledi. Özel, “Eğer ortada bir yolsuzluk varsa, kimseyi korumayız. Suçlu olan kimse, cezasını çeker” dedi.

Özgür Özel, ayrıca Perşembe günü Ankara’da tüm CHP’li belediye başkanlarını toplayacağını belirterek, parti olarak bu tür olaylara karşı sıfır tolerans politikası izlediklerini açıkladı. “Hiçbir belediye başkanı bu tür olaylarla anılmamalı. Kimsenin gözünün yaşına bakmayız” dedi.

CHP Lideri Özel’den Rüşvet Açıklaması: “Affı Yok”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bizi Takip Edin