1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bakan Bolat: “ABD ile ticari ilişkilerimizi daha da ileri taşıyacağız”

Bakan Bolat: “ABD ile ticari ilişkilerimizi daha da ileri taşıyacağız”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte New York’ta düzenlenen BM Genel Kurulu’na katılımı sırasında Türk Amerikan İş Forumu’na iştirak etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik ettiği BM 80’inci Genel Kurulu kapsamında New York’ta iş dünyası temsilcileriyle buluştu.

TABA-AmCham tarafından düzenlenen Türk Amerikan İş Forumuna katılan Bolat, Türkiye’nin sunduğu yatırım imkanlarını, üretim gücünü ve bölgesindeki stratejik rolünü anlattı.

Bakan Bolat, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye olarak, ABD ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimizi daha da ileri taşımayı, karşılıklı anlayış ve iş birliğiyle yeni fırsatlar geliştirmeyi, sadece ekonomik alanda değil; siyasi, kültürel ve toplumsal düzeyde de tarihi dostluğumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

Bolat ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde şekillenen “Güçlü Türkiye” vizyonunu iş dünyasıyla paylaştıklarını vurguladı.

Bakan Bolat: “ABD ile ticari ilişkilerimizi daha da ileri taşıyacağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


30 Ağutos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
30 Ağutos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet