1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sezon Açıldı: Tezgahlarda Hamsi ve İstavrit Bolluğu

Sezon Açıldı: Tezgahlarda Hamsi ve İstavrit Bolluğu

Balık avı sezonunun açılmasıyla birlikte Kocaeli’deki balık tezgahları şenlendi. İzmit Balık Hali’nde hareketlilik yaşanırken, vatandaşlar taze balık tüketmeye davet edildi.

featured
BALIK AVI SEZONUNUN BAŞLAMASIYLA KOCAELİ'DEKİ TEZGAHLAR RENKLENDİ (RECEP BARIŞ AKSU/KOCAELİ-İHA)
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezgahlarda çeşit çeşit balık yerini alırken, özellikle hamsi ve istavrit bolluğu dikkat çekiyor. Satıcılar, fiyatların makul olduğunu ve sezonun bereketli başladığını belirtti.

Balıkçı Ahmet İslamoğlu, sezonun verimli geçtiğini ifade ederek, “Sezonumuz açıldı, balık fiyatları makul. Satışlarımız güzel, Allah bereket versin. Sardalya 250 TL, hamsi 350 TL, barbun 600 TL. Güzel balık geliyor, bereketi var. Bir kilo istavriti 3 kişilik aile rahatlıkla yiyebiliyor. Fiyatlar gayet uygun. Havalar biraz daha soğuduğunda talep daha da artacaktır. Vatandaşlarımız bol bol balık yesin” dedi.

Balık sezonunun başlamasıyla birlikte tezgahlarda uygun fiyatlı ve taze balık bolluğu vatandaşların ilgisini çekiyor.Sezon açıldı, tezgahlarda hamsi ve istavrit bolluğu

Sezon Açıldı: Tezgahlarda Hamsi ve İstavrit Bolluğu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


30 Ağutos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
30 Ağutos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet