1. Haberler
  2. Gündem
  3. ERDOĞAN’DAN ÖNDER’E “GEÇMİŞ OLSUN” TELEFONU

ERDOĞAN’DAN ÖNDER’E “GEÇMİŞ OLSUN” TELEFONU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süreyya Önder için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÖNDER, GECE SAATLERİNDE AMELİYATA ALINDI

Florence Nightingale Hastanesi’ne kaldırılan Sırrı Süreyya Önder’in ana aort damarında yırtılma tespit edilmesinin ardından gece saat 23.54’te ameliyata alındığı öğrenildi. Yaklaşık 10 saat süren zorlu operasyonun ardından Önder, yoğun bakım ünitesine alındı.

CUMHURBAŞKANI DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, sağlık durumu hakkında bilgi almak için yetkililerle temas kurduğu öğrenildi. DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile gerçekleştirdiği görüşmede Erdoğan, Önder’in tedavi sürecini yakından izlediğini belirterek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“TÜRKİYE’NİN EN İYİ DOKTORLARIYLA EMİN ELLERDE”

Görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ameliyatı gerçekleştiren ekipte Türkiye’nin en deneyimli doktorlarının bulunduğunu ve Önder’in emin ellerde olduğunu ifade ettiğini aktardı.

2 11

KAYNAK:https://www.ensonhaber.com/

ERDOĞAN’DAN ÖNDER’E “GEÇMİŞ OLSUN” TELEFONU
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bizi Takip Edin