1. Haberler
  2. Magazin
  3. DERYA ULUĞ’DAN TACİZ İTİRAFI

DERYA ULUĞ’DAN TACİZ İTİRAFI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ, yıllardır takıntılı bir hayranı tarafından maruz kaldığı taciz ve tehditleri ilk kez açık yüreklilikle anlattı. Sahne öncesi gazetecilerle konuşan Uluğ, yaşadığı zorlu süreci ve güvenlik endişelerini kamuoyuyla paylaştı.

KONSERE RAĞMEN YASAK DİNLEMEDİ

Yaklaşık 1,5 yıldır Uluğ ve sevgilisinin peşini bırakmayan takıntılı hayran, hakkında verilen adli kontrol ve uzaklaştırma kararına rağmen geçtiğimiz haftalarda sanatçının konserine giderek ön sıralardan izledi. Olayın ardından sosyal medya hesabından sesini duyurmaya çalışan Uluğ, can güvenliğinin tehlikede olduğunu belirterek yardım çağrısında bulunmuştu.

TUTUKLANDI

Uluğ’un şikâyeti üzerine harekete geçen yargı, sanığın tutuklanmasına karar verdi. Sevilen sanatçı, bu kararın ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bizim için adalet yerini buldu. Sanığın tutuklanmasına karar verildi.”

“UMARIM BU YAŞANANLAR HAFİFE ALINMAZ”

Kıbrıs’ta verdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uluğ, hukuki sürecin devam ettiğini ve takıntılı hayranın hâlen tehlike oluşturduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

“Konuşurken bile kalbim hızlanıyor. Yaşanan basit bir şey değil. Tehlikeli boyutta bir takıntı. Umarım bu durumun hemen sonlandırılması söz konusu olmaz. Gereken tüm önlemleri alıyoruz.”

SAHNE KIYAFETLERİNE DEĞİNDİ

Sahne kostümleriyle de adından söz ettiren Uluğ, modaya ilgisini şu sözlerle açıkladı:

“Giyinmeyi seviyorum ve buna önem veriyorum. Babam tekstilci olduğu için kıyafetler arasında büyüdüm.”

Sanat camiasında güvenlik ve kişisel özgürlükler konusunu yeniden gündeme taşıyan bu olay sonrası Derya Uluğ, yaşadıklarıyla yalnız olmadığını da vurguladı.

DERYA ULUĞ’DAN TACİZ İTİRAFI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bizi Takip Edin