1. Haberler
  2. Magazin
  3. DEMET AKALIN’DAN BODRUM ESNAFINA SERT TEPKİ

DEMET AKALIN’DAN BODRUM ESNAFINA SERT TEPKİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz sezonuna fahiş fiyat tartışmalarıyla giren Bodrum, bir kez daha gündemde. Bu kez tepkinin sahibi ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, iki kişilik kahvaltıya tam 1850 TL ödediğini duyurdu ve esnafa sert sitemde bulundu.

“NE LÜKSÜ, NE MANZARASI?”

Akalın, “İki kişi sabah kahvaltısı için 1850 lira ödedim! Hem de bahçede, lüks bir yer de değildi” diyerek işletmenin ne manzara ne de özel bir hizmet sunduğunu belirtti. Bu paylaşım, geçtiğimiz günlerde “Sezona sessiz girdik, imdadımıza yetişecek bir Hızır bekliyoruz” diyen Bodrum esnafına adeta bir yanıt niteliğindeydi.

LAHMACUN 2200 TL, KAHVALTI 1850 TL

Bodrum’da lahmacun fiyatlarının 2200 TL’ye kadar yükselmesi gündemdeyken, Akalın’ın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tatilciler, sezona başlamadan önce fiyatlar konusunda yeniden düşünmeye başladı.

DEMET AKALIN’DAN BODRUM ESNAFINA SERT TEPKİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bizi Takip Edin