Canlı Ekonomi
Sektörel Haber Merkezi
Gündem

Kahramanmaraş'ta Siyasi Konvoy Kazası: 1 Can Kaybı, MHP Milletvekili Karakoç Dahil 4 Yaralı

SK

Serkan Kırço

Yayınlanma: 12 Ekim 2026

Kahramanmaraş'ta Siyasi Konvoy Kazası: 1 Can Kaybı, MHP Milletvekili Karakoç Dahil 4 Yaralı

Kahramanmaraş'ta MHP Milletvekili Zuhal Karakoç ve İl Başkanı Mansur Metehan'ın bulunduğu konvoyda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olayın detayları.

Kahramanmaraş ilinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Zuhal Karakoç ile MHP İl Başkanı Mansur Metehan'ın içinde bulunduğu bir konvoy trafik kazası geçirdi. Olay, bölgede önemli bir gündem oluşturarak kamuoyunun dikkatini çekti.

İlk belirlemelere göre, meydana gelen bu talihsiz olayda bir kişi yaşamını yitirdi. Aynı kazada, aralarında Milletvekili Zuhal Karakoç'un da bulunduğu toplam dört kişi çeşitli derecelerde yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra bölgedeki sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Kazanın nedenine ilişkin detaylı incelemelerin yetkililerce başlatıldığı bildirildi. Bu üzücü olay, siyasi figürlerin karayolu seyahatlerindeki güvenlik önlemleri ve genel trafik güvenliği konularını bir kez daha gündeme getirerek, ilgili kurum ve kuruluşların dikkatini çekti.